Gotowane Krewetki Z Miodem Miodowym, Rzodkiewkami, Jicamą I Szalotkami

Gotowane Krewetki Z Miodem Miodowym, Rzodkiewkami, Jicamą I Szalotkami
Gotowane krewetki z miodem miodowym, rzodkiewkami, Jicamą i szalotkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, sos rybny, jicama, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 4 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Jicama, rzodkiewki, szalotki i kurczak w stylu azjatyckim " Chimichurri, Czerwona Sałatka Ziemniaczana Z Szalotki I Rzodkiewki, oraz Makaron Soba Z Kapustą, Rzodkiewką I Szalotkami.

Instrukcje

1
Drobno zetrzeć imbir, aby uzyskać 1/2 łyżeczki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2
Pozostały imbir pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Przynieś 5 szklanek wody, pokrojony imbir, pieprz i 3 łyżki soku z cytryny do wrzenia, przykryte. Zmniejszyć ciepło do niskiej, i dodać krewetki. Przykryć, i kłusować, aż tylko gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół (nie pozwól, aby ciecz wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Odcedzić, wyrzucić imbir i pieprz, i umieścić krewetki w misce z lodowatej wody na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Krewetki spuścić; przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut i do 1 dnia. Obrać, devein i pokroić krewetki na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn