Gospodarstwo Agroturystyczne Benedykt
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny posiłek poranny? Farmhouse Benedict może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ciepły chleb kukurydziany z papryką, ozdoby: kapary, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Farma Szarlotka, Farmhouse Ham Chowder, oraz Rolki Farmerskie.
Instrukcje
Lekko posmarować duży rondel.
Dodaj wodę do głębokości 2 cali na patelni. Doprowadzić wodę do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać na lekkim wolnym ogniu. Rozbij jajka, po jednym na raz, do spodka; wsuń jajka, po jednym na raz, do wody, trzymając kubek jak najbliżej powierzchni wody. (Jajka gotować partiami, aby uniknąć przepełnienia na patelni.) Gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do momentu zakończenia.
Jajka wyjąć łyżką szczelinową. Przyciąć krawędzie, w razie potrzeby.
Stos 2 połówki papryki kukurydzianej na 12 indywidualnych talerzy służących; top każdy stos z 1 plaster boczku kanadyjskiego, 1 jajko w koszulce, i o 1/4 Puchar rozmarynu Hollandaise.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać natychmiast. Składniki na 12 porcji.