Gorący Reuben Dip

Gorący Reuben Dip
Gorący Reuben Dip wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 85 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką śmietanę, serek śmietankowy, kiszoną kapustę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Podobne przepisy obejmują Gorący Reuben Dip, Gorący Reuben Dip, oraz Gorący Reuben Dip.

Instrukcje

1
W misce ubij serek śmietankowy, śmietanę i keczup na gładką masę. Dodaj peklowaną wołowinę, kiszoną kapustę, szwajcarski ser i cebulę, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś do natłuszczonego 1-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30 minut. Odkryć; piec 5 minut dłużej lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podawać na ciepło z chlebem lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn