Gorący Reuben Dip
Gorący Reuben Dip wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 85 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką śmietanę, serek śmietankowy, kiszoną kapustę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Podobne przepisy obejmują Gorący Reuben Dip, Gorący Reuben Dip, oraz Gorący Reuben Dip.
Instrukcje
W misce ubij serek śmietankowy, śmietanę i keczup na gładką masę. Dodaj peklowaną wołowinę, kiszoną kapustę, szwajcarski ser i cebulę, aż się połączą.
Przenieś do natłuszczonego 1-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30 minut. Odkryć; piec 5 minut dłużej lub do musującego.
Podawać na ciepło z chlebem lub krakersami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.