Gorący Parmezan Zielony Chile Pieprz Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać gorący parmezan Zielony Chile Pepper dip spróbować. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka chiles, philadelphia cream cheese, cztery ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Duszony Zielony Chile Pieprz Kurczak, oraz Green Chile Pepper & Cream Cheese Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połączyć bułkę tartą i 1 łyżkę. Parmezan.
Pozostały parmezan wymieszać z pozostałymi składnikami w płytkim naczyniu żaroodpornym, aż do wymieszania.
Piec 15 min. lub do góry jest złotobrązowy, a dip jest gorący i bąbelkowy wokół krawędzi.