Gorący dip z bekonem i serem

Gorący dip z bekonem i serem
Jeśli masz około 2 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, Hot Bacon Cheese Dip może być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ta przystawka ma 274 kalorie , 12 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 16 osób. Za 76 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Super Bowl . Ten przepis z Taste of Home wymaga pół na pół śmietany, serka śmietankowego, cebuli i chipsów tortilli. 12 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 30% , to danie nie jest tak spektakularne. Wypróbuj Hot Cheesy Bacon Party Dip , Hot Crab Dip i Hot Artichoke Crab Dip, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W wolnowarze o pojemności 1-1/2 qt. wymieszaj pierwsze sześć składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 2-3 godziny lub do momentu roztopienia się serów, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przed podaniem dodaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Podawać na ciepło z chipsami tortilla lub chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn