Gorący Chleb Ze Szpinakiem Ricotta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać gorący ricotta szpinak Bochenek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, karton ser ricotta, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Imbirowy Bochenek z pastą morelowo-Ricottową, Spotlight Składnik: Szpinak (: Szpinak Ricotta Shells), oraz Bochenek Ze Szpinakiem.
Instrukcje
Na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia rozwiń ciasto na pizzę.
Wycisnąć nadmiar wilgoci ze szpinaku.
Wymieszaj szpinak, ser ricotta, parmezan, gałkę muszkatołową i czosnek.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na cieście.
Zaczynając od długiej krawędzi ciasta, rozwałkuj, aby zamknąć nadzienie. Ustaw Bochenek, szew w dół, na blasze do pieczenia.
Szczotka Bochenek top z oliwą z oliwek.
Piec w piekarniku 425, aż dobrze rumiane, 12 do 15 protokół. Tymczasem, wymieszać sos marinara w 1-do 1 1/2-Quart patelni na średnim ogniu do gorąca; lub ciepła w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w kuchence mikrofalowej przy pełnej mocy (100%) aż do gorąca.
Pokrój Bochenek po przekątnej, tworząc 10 równych porcji. Oferta 1 plaster jako przystawkę, lub 2 plastry jako danie główne kanapki. Łyżka sos marinara na plastry do smaku.