Gorące kanapki wujka Bo

Gorące kanapki wujka Bo
Gorące kanapki wujka Bo to danie główne, które serwuje 32. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 19g białka, oraz 20g tłuszczu. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką butelkowany sos chili, sos barbecue, bułeczki do hamburgerów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką ocena 46%, to danie jest solidne. Gorące Kanapki Sub, Gorące Brązowe Kanapki, oraz Gorące Brązowe Kanapki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Boczek przełożyć na dużą, głęboką patelnię i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając, aż równomiernie się zrumieni, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedź plastry boczku na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Pozwól boczkowi ostygnąć i posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Gotuj i mieszaj cebulę w smarze bekonowym pozostawionym na patelni, aż cebula będzie przezroczysta, około 10 minut. Dodaj boczek, rozdrobnioną szynkę, sos barbecue i sos chili, aż mieszanina dobrze się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przełóż mieszankę szynki do dużej miski i dodaj marynatę i posiekaną marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Umieść około 1/4 szklanki mieszanki szynki na bułce i posyp plasterkiem sera Cheddar. Zamknij kanapki, zawiń je w folię i piecz w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje32
Ocena Zdrowia5
Magazyn