Gorące kanapki wujka Bo

Gorące kanapki wujka Bo
Gorące kanapki wujka Bo to danie główne, które serwuje 32. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 19g białka, oraz 20g tłuszczu. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką butelkowany sos chili, sos barbecue, bułeczki do hamburgerów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką ocena 46%, to danie jest solidne. Gorące Kanapki Sub, Gorące Brązowe Kanapki, oraz Gorące Brązowe Kanapki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Boczek przełożyć na dużą, głęboką patelnię i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając, aż równomiernie się zrumieni, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedź plastry boczku na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Pozwól boczkowi ostygnąć i posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Gotuj i mieszaj cebulę w smarze bekonowym pozostawionym na patelni, aż cebula będzie przezroczysta, około 10 minut. Dodaj boczek, rozdrobnioną szynkę, sos barbecue i sos chili, aż mieszanina dobrze się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przełóż mieszankę szynki do dużej miski i dodaj marynatę i posiekaną marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle RelishPikle Relish
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść około 1/4 szklanki mieszanki szynki na bułce i posyp plasterkiem sera Cheddar. Zamknij kanapki, zawiń je w folię i piecz w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje32
Ocena Zdrowia5
Magazyn