Sernik Jeżynowy
Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli 1,12 zł za porcję spada twój budżet, Sernik z jeżynami może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jeżyn, wafle waniliowe, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, Surowy Sernik Z Jeżyn, oraz Ciasto Z Sernikiem Jeżynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Umieść wafle waniliowe i orzechy pekan w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina stanie się okruchami.
Dodaj roztopione masło i wanilię i ponownie pulsuj, aż się połączą.
Wlać do 10-calowej patelni sprężynowej i nacisnąć okruchy na dno patelni. (Jeśli pojawią się po bokach, to jest w porządku!) Do nadzienia ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Dodawać jajka po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Dodać śmietanę i ponownie wymieszać.
Wlać mieszaninę do skorupy, wygładzić górę i piec przez 1 godzinę, 10 minut. Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi i pozostaw do siedzenia w piekarniku z otwartymi drzwiami na 15 minut.
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.Do polewy, dodać jeżyny, cukier, i woda do rondla lub patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 4 do 5 minut. Wyłączyć ciepło i pozostawić do ostygnięcia.
Wlać jeżyny na sernik i umieścić patelnię w lodówce, aby ostygła i ustawić na co najmniej 2 godziny---kilka godzin jest lepsze. Gdy będziesz gotowy do podania, zdejmij obręcz wokół patelni i pokrój na 16 kawałków długim ząbkowanym nożem.