Gorące i pikantne pieczarki Nadziewane
Gorące i pikantne pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Mieszanka mielonego kminku, papryka jalapeno, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne Pieczarki Faszerowane, oraz Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, cebula, boczek, papryka jalapeno, kminek, i czosnek w proszku razem w misce. Łyżka śmietany ser mieszanka do każdego grzyba. Ułóż nadziewane grzyby na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie i ser topi się, 30 do 40 minut.