Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową

Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową
Przepis na gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi ciastami Masa, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową jest gotowy w około 44 minuty i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 790 kalorii, 50g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sok z cytryny, kłosy kukurydzy, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany bas w paski z pieczoną na ogniu cebulą i papryką, Grillowana Ryba W Pikantnej Marynacie Cytrusowej, oraz Smażony okoń morski z olejem cytrusowym i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć okonia morskiego, sok z limonki, sok z cytryny, sok pomarańczowy, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
SeabassSeabass
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wymieszać wszystkie te składniki razem i pozostawić do marynowania przez 4 godziny, przykryte, w lodówce.
3
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Gdy ryba jest marynowana, dodać kolendrę, pieczoną paprykę, kukurydzę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Aby przygotować ciasto z masy, połącz mąkę z masą, jajka i dodaj łyżkę wody na raz i uformuj pastę. Upewnij się, że pasta jest jędrna i nie jest zbyt wodnista. Uformować małe naleśniki i grillować z każdej strony przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Aby służyć, umieścić masę ciasta na talerzu i top z ceviche okonia morskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
7
Skropić wierzch sosem paprykowym, aby dodać ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn