Gorące Brązowe Kanapki Z Indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gorących brązowych kanapek z indykiem. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Jeśli masz boczek, pomidor, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorące Brązowe Kanapki, Gorące Brązowe Kanapki, oraz Kanapki Kentucky Hot Brown dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Wylać wszystko, ale o 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, do miękkości, o 3 protokół.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 1 więcej minut. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać mleko i bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż lekko zgęstnieje, o 6 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1 szklance sera. Doprawić solą i pieprzem. Ułóż chleb na blasze do pieczenia.
Każdy plasterek posmarować musztardą, następnie skropić odrobiną sosu i polać pokrojonym pomidorem. Wrzucić indyka z pozostałym sosem na patelni. Indyka podzielić równomiernie pomiędzy kromki chleba, następnie posypać pozostałą 1/4 szklanki sera. Broil aż złoty, o 2 protokół. Boczek pokruszyć na kanapkach, posypać natką pietruszki.
Zdjęcia Antonis Achilleos