Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką
Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 32G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz płatki pieprzu, ząbki czosnku, ocet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 24 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska kiełbasa z papryką, Włoska kiełbasa i papryka, oraz Włoska kiełbasa i papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku połącz biały ocet, wodę, płatki czerwonej papryki, sól, cukier i czosnek i zagotuj na średnim ogniu. Po ugotowaniu wyjąć garnek z ognia i dodać pokrojoną paprykę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ocet Biały Destylowany
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Pozostawić składniki marynować w temperaturze pokojowej przez około 30 minut. Papryka będzie trwać do 1 miesiąca w ponownie zamykanym pojemniku, który został przechowywany w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową na średnim ogniu. Ułóż kiełbaski z masłem na grillu, pokrój stronę w dół. Kiełbaski przykryć patelnią z blachy i zważyć czajnikiem wypełnionym wodą lub ciężką patelnią. Grillować przez 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki, Obrane
5
Roladki pokroić na pół i wyczesać do środka i na zewnątrz oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Warstw kawałek provolone na dolnej połowie każdej rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Do sera dodajemy ugotowane kiełbaski, doprawiamy marynowaną papryką i cebulą, następnie kończymy 3 kawałkami ogolonego parmezanu i na koniec przykrywamy górną połową każdej rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieścić kanapki w prasie panini, 2 lub 3 na raz, i gotować, aż chleb jest chrupiące i ser topi się, o 4 do 5 protokół. Jeśli nie masz Prasy panini, grill kanapki na dużej patelni na średnim ogniu i umieścić żeliwo lub patelni o dużym dnie na kanapki do spłaszczenia. Gotować przez 3 minuty na stronę.