Gorąca Niemiecka Zapiekanka Z Sałatką Ziemniaczaną
Gorąca niemiecka zapiekanka z sałatką ziemniaczaną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 291 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sól, majonez, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Niemiecka Zapiekanka Ziemniaczana, Niemiecka Zapiekanka ziemniaczano-Kiełbasowa, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zagotować ziemniaki w dużym garnku z osoloną wodą. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Odcedzić; przenieść ziemniaki do dużego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach, pokruszyć i posypać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; gotować i wymieszać seler i zieloną cebulę, aż seler będzie miękki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Warzywa przełożyć do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
W misce ubić majonez, ocet, cukier, musztardę, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Majonez
Musztarda
Ocet
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wlać mieszaninę na ziemniaki i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
10
Posypać serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 20 do 35 minut.
Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.