Gorąca Czerwona Sałatka Ziemniaczana
Gorąca czerwona Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, seler, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyczyść i szoruj pieczone ziemniaki. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, ostudzić i pokroić w grube plasterki; umieścić plasterki w dużej misce.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim dużym ogniu, aż chrupiące. Mieszać cebulę i seler na patelni i gotować delikatnie, aż warzywa żółkną.
Kostkę bulionu rozpuścić we wrzącej wodzie i wymieszać z octem, solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę bulionu na patelnię z mieszaniną boczek/cebula i doprowadzić wodę do wrzenia.
Powoli dodawać jajko, mieszając, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Na ziemniaki wlać mieszankę warzywną, dodać natkę pietruszki i lekko wrzucić.