Gorzka Czekolada Z Orzechami Laskowymi BonBon Spiders

Gorzka Czekolada Z Orzechami Laskowymi BonBon Spiders
Gorzka czekolada z orzechami laskowymi BonBon Spiders może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 80. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, masło kakaowe, czekolada couverture, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Z Orzechami Laskowymi, Ciasteczka Orzechowo-Mocha Bonbon, oraz Cukierki z gorzkiej czekolady i orzechów laskowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć czekoladę do średniej miski i odstawić. W średnim rondlu oparzyć śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
CouvertureCouverture
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać poparzoną śmietanę na czekoladę couveture i odstawić na 3 do 5 minut, aby poparzone mleko stopiło czekoladę. Gumową szpatułką delikatnie wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż do całkowitego wymieszania i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Dodać masło i wymieszać gumową łopatką do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Dodać ekstrakt z orzechów laskowych i mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
5
Wlać mieszaninę do dużej torebki z ciastem i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Wstępnie potraktuj formę czekoladową z poliwęglanu czerwonym (lub dowolnym pożądanym kolorem) masłem kakaowym. Po ustawieniu masła kakaowego posmaruj każdą formę cienką warstwą hartowanej czekolady. Wypełnij całą formę płynem hartowanej czekolady i dotknij powierzchni roboczej, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Szybko odwróć formę i wyjmij nadmiar czekolady. Za pomocą szpachli zeskrobać resztę czekolady, pozostawić formę do góry nogami na 1 minutę, a następnie ponownie zeskrobać powierzchnię formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Formy CzekoladoweFormy Czekoladowe
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Niech czekolada zestaw. Wypełnij każdą formę ganache z orzechów laskowych, 3/4 drogi pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
8
Niech ganache orzechowy ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
9
Wlać płyn hartowanej czekolady na formę i rozprowadzić cienko, zeskrobując nadmiar. Dotknij formy na powierzchni, aby uwolnić pęcherzyki powietrza, a następnie ponownie zeskrobać nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
10
Przenieść gotową formę do zamrażarki i pozostawić na 2 do 3 minut. Wyciągnij formę, odwróć i dotknij czystej powierzchni roboczej, aby uwolnić gotową cukierkę.
11
Do montażu: zanurzyć orzechy laskowe w płynnej czekoladzie hartowanej i niech zestaw. Przymocuj do gotowych cukierków niewielką odrobiną hartowanej czekolady. Za pomocą małej torebki z ciastem wymieszaj hartowaną czekoladę na pergaminie w odwróconym kształcie litery V 1 1/2 cala. Powtórz, aby zrobić 8
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
12
Po ustawieniu, podnieść rurki hartowanej czekolady i dołączyć do bonbons z małym odrobiną hartowanej czekolady wyglądać jak nogi pająka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
13
Nad podwójnym kotle, stopić 1 funt 4 uncje czekolady do 115 do 120 stopni F. doprowadzić miskę z roztopioną czekoladą do płaskiej, czystej powierzchni roboczej (najlepiej marmuru lub stali nierdzewnej), wycierając dostęp wody lub pary z miski. Z gumową szpatułką, w pełni włącz pozostałe 2 uncje czekolady. Obniżyć temperaturę czekolady do 80 do 84 stopni F, mieszając stale w ruchu na rysunku 8 lub składając (patrz Notatka kucharza). Po ostygnięciu przetestuj czekoladę, zanurzając mały pasek papieru pergaminowego w roztopionej czekoladzie, a następnie połóż ją na czystej powierzchni roboczej. W przypadku hartowania czekolada na pergaminie powinna być sucha, twarda, błyszcząca i bez smug w ciągu 3 do 5 minut. Jeśli którakolwiek z nich wystąpi, mieszaj (mieszając) czekoladę lub stół ponownie, aż test na pergaminie wykaże, że czekolada jest hartowana. Po hartowaniu, doprowadzić czekoladę z powrotem do podwójnego kotła i podgrzać do nie wyższej niż 89 stopni F. (doprowadzenie temperatury z powrotem pomaga w bardziej płynnej konsystencji pracy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Przenieś czekoladę do cieplejszego czekolady lub ustaw miskę na poduszce grzewczej (przy średnim ustawieniu), aby zachować temperament.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W52 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia1
Magazyn