Gorgonzola-pieczone pieczarki i cebula
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych grzybów i cebuli z gorgonzolą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 281 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz liście tymianku, cebulę, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Quiche z pieczonej dyni z karmelizowaną cebulą, Gorgonzolanem i szałwią, Pieczona dynia maślana z karmelizowaną cebulą, Gorgonzolanem i chrupiącą smażoną szałwią, oraz Prażone szparagi, cebula i pieczarki.
Instrukcje
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić pieczarki i cebulę z olejem i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń przez około 30 minut, do miękkości, podrzucając raz.
Warzywa posypać tymiankiem i wrzucić.
Posypać gorgonzolą i smażyć przez około 5 minut, aż ser się rozpuści.
Przełożyć na talerze i podawać.