Golonki Cielęce Duszone W Winie

Golonki Cielęce Duszone W Winie
Golonki cielęce duszone w winie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $13.99 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 93g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz gałązkę szałwii, szalotkę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Duszone Golonki Cielęce, Duszone golonki cielęce z fasolką Romano, oraz Osso Buco (Duszone Golonki Cielęce) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance. Przyprawić golonki cielęce solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 4 protokół z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Cienki-Cienki-
3
Przenieść na talerz.
4
Dodać boczek i masło do zapiekanki i gotować na małym ogniu, aż tłuszcz boczku został wytopiony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, szalotka i czosnek i gotować, mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i ubić mąkę. Gotować, ubijając, przez 2 minuty. Stopniowo ubijaj Wino i gotuj na wolnym ogniu przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Do zapiekanki włożyć golonki cielęce i dodać liście laurowe, tymianek i szałwię. Doprawić lekko solą i pieprzem. Przykryć i piec przez 2 godziny, lub aż cielęcina jest bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Przełóż trzonki na talerz i przykryj folią, aby się ogrzać. Zwiększ temperaturę piekarnika do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Na górze pieca gotować płyn do gotowania, aż będzie bardzo aromatyczny, o 12 protokół. Przecedzić do średniego rondla i odtłuścić tłuszcz z powierzchni. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
10
Każdy trzonek cielęcy zanurzyć w sosie i ułożyć na blasze do pieczenia. Piecz trzonki na górnej półce piekarnika, aż ładnie zeszklone, o 5 protokół. W razie potrzeby podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Przełóż trzonki na talerze, łyżkę sosu na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn