Golden Apricot-Glazed Turkey Breast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Złotą morelową pierś z indyka. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 158 kalorii, 33g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, ocet balsamiczny, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Morelowo-Glazurowana Pierś Z Indyka, Wolnowar Morela Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Indyka, oraz Pierś z indyka faszerowana kiełbasą, koprem włoskim i złotymi rodzynkami podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Połączyć przetwory, ocet, pieprz i sól.
Umieść pierś indyka na stojaku na dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, 1-1/2 do 2 godzin lub aż termometr odczyta 170°, fastrygując co 30 minut mieszaniną moreli. (Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zarumieni.) Przykryć i odstawić na 15 minut przed krojeniem.