Gold Cadillac Mac ' N Cheese to Wegetariańskie danie główne. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1063 kalorie, 34g białka, oraz 57 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, rosół z kurczaka, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
1
Gotować makaron aż al dente i dobrze spuścić tak, że nie ma nadmiaru wody do gotowania, który będzie rozcieńczyć smak. Podczas gotowania makaronu Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu i dodać cebulę, gotując do przezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać trochę mąki na raz, aby roux. Rób to stopniowo, ponieważ niektóre partie mąki wchłaniają więcej niż inne i możesz nie potrzebować tak dużo. Włącz tyle bulionu z kurczaka trochę na raz, aby utworzyć gładki SOS. Dusić przez co najmniej 10 minut, aby mąka " gotować."
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Dodać śmietanę i Cheddar, następnie doprawić solą i białym pieprzem, do smaku. Następnie złóż tyle makaronu, ile potrzebujesz, aby uzyskać odpowiednią konsystencję makaronu i sera.