Gofry z szynką i serem
Gofry z szynką i serem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka cienko ciętych pasków szynki, cukru, żółtek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Żelazko Heatwaffle aż do bardzo gorącego.
Ubić 1 3/4 szklanki mąki,1 łyżka stołowasugar,2 łyżeczki proszku do pieczenia, 1 łyżeczka sody oczyszczonej i 1 łyżeczka soli do herbaty w dużej misce.Używając miksera elektrycznego, ubijaj3 duże białka w średnim stopniu, aż do utworzenia średnich miękkichpeaks.
Ubijamy 3 duże jajka, 1 szklankę (2 patyczki) roztopionego buttera, 1 szklankę maślanki i 3/4 szklanki wody sodowej w średnim naczyniu; stopniowo ubijamy do suchych składników. Złożyć na białkach.Płaszcz Gofrownica z nonstickvegetable oleju w sprayu.
Nalewanie na żelazo, rozłożenie go na rogach (ilość batterneeded będzie się różnić w zależności od maszyny). Rozrzucić 1 okrągłyspołek cienkich pasków szynki I1 łyżka posiekanego ostrego whitecheddar nad każdym gofrem. Gotuj na złoty brąz i gotuj przez.
Przełożyć do arkusza do pieczenia; gofry trzymać w cieple między partiami.
Podawać z masłem i ciepłym syropem klonowym.