Gofry z bekonem, serem i cebulką

Gofry z bekonem, serem i cebulką
Bekon, ser i gofry z cebulką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz boczek, szalotki, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bekon-Scallion Cream Cheese Schmere, Gofry z boczkiem i serem, oraz Wafle Serowe Z Boczkiem Jajecznym.

Instrukcje

1
Mąkę, sodę, proszek do pieczenia, sól i cukier wymieszać w dużej misce i ubijać do uzyskania jednorodności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W średniej misce ubić jajka, maślankę, roztopione masło i tłuszcz z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać mokre składniki do suchego i wymieszać, aż tylko połączone i nie ma kieszenie suchej mąki. Złóż boczek, ser i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
4
Podgrzej belgijską gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta. Spryskaj gofrownicę nieprzywierającym sprayem do gotowania i gotuj ciasto na gofry zgodnie z instrukcjami producenta, używając około 1 szklanki ciasta na gofr.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Podawaj tak, jak są gotowe z syropem klonowym, lub trzymaj ciepło na stojaku w piekarniku 93° podczas przygotowywania pozostałych gofrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn