Gofry z bekonem, serem i cebulką
Bekon, ser i gofry z cebulką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz boczek, szalotki, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bekon-Scallion Cream Cheese Schmere, Gofry z boczkiem i serem, oraz Wafle Serowe Z Boczkiem Jajecznym.
Instrukcje
Mąkę, sodę, proszek do pieczenia, sól i cukier wymieszać w dużej misce i ubijać do uzyskania jednorodności.
W średniej misce ubić jajka, maślankę, roztopione masło i tłuszcz z boczku.
Wlać mokre składniki do suchego i wymieszać, aż tylko połączone i nie ma kieszenie suchej mąki. Złóż boczek, ser i szalotki.
Podgrzej belgijską gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta. Spryskaj gofrownicę nieprzywierającym sprayem do gotowania i gotuj ciasto na gofry zgodnie z instrukcjami producenta, używając około 1 szklanki ciasta na gofr.
Podawaj tak, jak są gotowe z syropem klonowym, lub trzymaj ciepło na stojaku w piekarniku 93° podczas przygotowywania pozostałych gofrów.