Gofry Dyniowo-Czekoladowe

Gofry Dyniowo-Czekoladowe
Dyniowo-czekoladowe gofry mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gofry Dyniowo-Czekoladowe, Dyniowe Wafle Czekoladowe, oraz Gofry Dyniowe Z Brązowym Masłem.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W średniej misce ubijamy maślankę i kolejne 4 składniki. Wymieszać mieszaninę maślanki z mieszaniną mąki. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzej gofrownicę i zalej sprayem do gotowania. Chochla około 1/3 szklanki ciasta na gorącym żelazku, rozprzestrzeniając się na krawędzie. Gotować 3 do 4 minut lub aż Wafel jest złoty kolor i parowanie zatrzymuje. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
ChochlaChochla
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn