Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów z dyni i czekolady. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dyniowe Wafle Czekoladowe, Gofry Dyniowe Z Brązowym Masłem, oraz Gofry Dyniowe.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W średniej misce ubijamy maślankę i kolejne 4 składniki. Wymieszać mieszaninę maślanki z mieszaniną mąki. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Czekolada
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej gofrownicę i zalej sprayem do gotowania. Chochla około 1/3 szklanki ciasta na gorącym żelazku, rozprzestrzeniając się na krawędzie. Gotować 3 do 4 minut lub aż Wafel jest złoty kolor i parowanie zatrzymuje. Powtórz z pozostałym ciasto.