Gofry Benedykt
Gofry Benedict mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, sok z cytryny, udekoruj: szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gofry Benedykt, Jajka po benedyktyńsku na słonych gofrach, oraz Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę do pieczenia, następne 3 składniki i 1 jajko w średniej misce do wymieszania.
Odstawić ciasto na 5 minut.
W międzyczasie dodaj wodę do głębokości 3 cali w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać lekkie gotować.
Dodać ocet. Rozbij pozostałe 4 jaja i wsuń do wody, po jednym na raz, jak najbliżej powierzchni. Dusić 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć łyżką szczelinową. Przyciąć krawędzie, w razie potrzeby.
Ciasto gotować w rozgrzanej, lekko natłuszczonej gofrownicy według wskazówek producenta na złoty kolor.
Przygotuj sos holenderski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając sok z cytryny i estragon.
Ułożyć 2 gofry, a następnie dodać 2 plastry prosciutto, 1 jajko w koszulce i żądaną ilość sosu holenderskiego.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Bisquick All-Purpose Baking
Wymieszać z sosem holenderskim Knorr