Gnudi con Fiori di Zucca

Gnudi con Fiori di Zucca
Gnudi con Fiori di Zucca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka parmigiano-reggiano, mąka, ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Spróbuj Smażone nadziewane kwiaty cukinii (fiori Di Zucca Fritti), Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz Negroni di Fiori dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 kwarty wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Oczyść kwiaty cukinii, usuwając słupki i delikatnie spłukując je pod bieżącą wodą, aby usunąć wszelkie pyłki z wnętrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Pozostawić do wyschnięcia. Zarezerwuj 4 Kwiaty i odstaw na bok. Uważając, aby nie zmiażdżyć kwiatów, delikatnie posiekaj je na kawałki 1/2 cala.
4
W małej misce, połączyć ricotta, posiekane kwiaty cukinii, jajko, Parmigiano i połowę mąki. Używając drewnianej łyżki, mieszaj, aż składniki zostaną dobrze połączone, uważając, aby nie zmiażdżyć kawałków kwiatu. Sól do smaku. Używając rąk, uformuj z mieszaniny 8 dużych gnocchi, używając ich wszystkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GnocchiGnocchi
Przez CiastoPrzez Ciasto
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Pozostałą mąkę umieścić w płytkiej misce. Wszystkie 8 gnocchi przebijamy przez mąkę, tak aby wszystkie strony gnocchi były posypane mąką. Delikatnie otrząśnij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Delikatnie wrzuć gnocchi do wrzącej wody. Gdy gnocchi wzniesie się na górę, po około 3 do 5 minutach, użyj szczelinowej łyżki, aby usunąć przygotowane gnocchi z garnka i odstawić do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Podczas gdy gnocchi gotuje, połączyć masło i szafran w 10-calowy rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
SzafranSzafran
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Niech stopić, aż szafran kolory masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Dodaj sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
10
Dodać pozostałe 4 Kwiaty i odsączone gnocchi na patelnię i gotować delikatnie. Jeśli gnocchi znacznie ostygnie, pozwól im gotować przez kilka minut, aż do odgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Podzielić gnocchi na 4 rozgrzane miseczki makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Udekoruj pecorino i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn