Gnudi con Fiori di Zucca
Gnudi con Fiori di Zucca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka parmigiano-reggiano, mąka, ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Spróbuj Smażone nadziewane kwiaty cukinii (fiori Di Zucca Fritti), Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz Negroni di Fiori dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 kwarty wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżeczki soli.
Oczyść kwiaty cukinii, usuwając słupki i delikatnie spłukując je pod bieżącą wodą, aby usunąć wszelkie pyłki z wnętrza.
Pozostawić do wyschnięcia. Zarezerwuj 4 Kwiaty i odstaw na bok. Uważając, aby nie zmiażdżyć kwiatów, delikatnie posiekaj je na kawałki 1/2 cala.
W małej misce, połączyć ricotta, posiekane kwiaty cukinii, jajko, Parmigiano i połowę mąki. Używając drewnianej łyżki, mieszaj, aż składniki zostaną dobrze połączone, uważając, aby nie zmiażdżyć kawałków kwiatu. Sól do smaku. Używając rąk, uformuj z mieszaniny 8 dużych gnocchi, używając ich wszystkich.
Pozostałą mąkę umieścić w płytkiej misce. Wszystkie 8 gnocchi przebijamy przez mąkę, tak aby wszystkie strony gnocchi były posypane mąką. Delikatnie otrząśnij nadmiar.
Delikatnie wrzuć gnocchi do wrzącej wody. Gdy gnocchi wzniesie się na górę, po około 3 do 5 minutach, użyj szczelinowej łyżki, aby usunąć przygotowane gnocchi z garnka i odstawić do wyschnięcia.
Podczas gdy gnocchi gotuje, połączyć masło i szafran w 10-calowy rondel na średnim ogniu.
Niech stopić, aż szafran kolory masła.
Dodać pozostałe 4 Kwiaty i odsączone gnocchi na patelnię i gotować delikatnie. Jeśli gnocchi znacznie ostygnie, pozwól im gotować przez kilka minut, aż do odgrzania.
Podzielić gnocchi na 4 rozgrzane miseczki makaronu.
Udekoruj pecorino i podawaj natychmiast.