Gnocchi con Polpette di Manzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Gnocchi con Polpette di Manzo. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka tymianku, soli koszernej, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Saltimbocca Di Manzo, Polpette di Baccalà, oraz Polpette Fritte.
Instrukcje
Pomidory włożyć do rondla na średnim ogniu.
Dodaj liście tymianku, liść laurowy, oregano, czosnek w proszku, cukier i sól i pieprz, do smaku. Dusić przez 10 do 15 minut.
Włóż wołowinę i wieprzowinę do dużej miski i dodaj pietruszkę, bułkę tartą, kminek, oregano, jajka oraz sól i pieprz.
Dobrze wymieszać, aby połączyć. Weź łyżkę mieszanki i zwinąć ją w małą kulkę; powtórz. Dostaniesz około 80 małych klopsików.
Umieść je na patelni arkusza i dusić, aż będą rumiane i gotowane przez, o 10 do 15 protokół.
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i spłukać. Wrzucić je do oliwy z oliwek.
Aby służyć: używając długich szaszłyków, szaszłyków na gnocchi, klopsiku, a następnie innego gnocchi. Wciśnij górny gnocchi do zmiażdżonej słodkiej papryki.
Bakłażan przeciąć na pół wzdłuż i umieścić go ściąć bok w dół na talerzu. Wbić gotowe szaszłyki do bakłażana.
Podawać z miską ciepłej marinara na stronie do zanurzenia.