Glazurowane Kury Z Ogórkiem-Sałatka Z Kantalupy

Glazurowane Kury Z Ogórkiem-Sałatka Z Kantalupy
Glazurowane kury z sałatką ogórkowo-Kantalupową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 852 kalorie, 60g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, brązowego cukru, kur z dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Sałatka z kantalupy i ogórka, Sałatka z kantalupy i ogórka, oraz Sałatka Z Ogórka, Kantalupy I Kabaczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. kury doprawić solą i pieprzem, ułożyć na stelażu na patelni i piec 15 minut. W międzyczasie w miarce ubić sos chili, sok z limonki, brązowy cukier, oliwę z oliwek i 2 łyżeczki soli, aby rozpuścić cukier. Połowę mieszanki odłożyć do miski na sałatkę. Zagnieść kury z niektórych pozostałych dressing, następnie obrócić patelnię i nadal gotować, aż kury są złote i termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 160 stopni F, o 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W międzyczasie obrać i cienko pokroić kantalupę i szalotkę. Ogórek obrać, następnie podzielić na pół wzdłuż, posadzić i cienko pokroić. Wrzuć kantalupę, szalotkę i ogórek z zastrzeżonym sosem. Podzielić sałatkę między talerze. Użyj nożyc kuchennych, aby przeciąć każdą kurę na pół i umieścić jedną połowę na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3
Skropić soki z patelni kurami i sałatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn