Glazurowane Kury Z Ogórkiem-Sałatka Z Kantalupy

Glazurowane Kury Z Ogórkiem-Sałatka Z Kantalupy
Glazurowane kury z sałatką ogórkowo-Kantalupową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 852 kalorie, 60g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, brązowego cukru, kur z dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Sałatka z kantalupy i ogórka, Sałatka z kantalupy i ogórka, oraz Sałatka Z Ogórka, Kantalupy I Kabaczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. kury doprawić solą i pieprzem, ułożyć na stelażu na patelni i piec 15 minut. W międzyczasie w miarce ubić sos chili, sok z limonki, brązowy cukier, oliwę z oliwek i 2 łyżeczki soli, aby rozpuścić cukier. Połowę mieszanki odłożyć do miski na sałatkę. Zagnieść kury z niektórych pozostałych dressing, następnie obrócić patelnię i nadal gotować, aż kury są złote i termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 160 stopni F, o 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
W międzyczasie obrać i cienko pokroić kantalupę i szalotkę. Ogórek obrać, następnie podzielić na pół wzdłuż, posadzić i cienko pokroić. Wrzuć kantalupę, szalotkę i ogórek z zastrzeżonym sosem. Podzielić sałatkę między talerze. Użyj nożyc kuchennych, aby przeciąć każdą kurę na pół i umieścić jedną połowę na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Skropić soki z patelni kurami i sałatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn