Glazurowane Babeczki Chai-Spiced (Biała Mąka Pełnoziarnista)

Przepis Glazed Chai-Spiced Cupcakes (Biała pełnoziarnista mąka) jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka wody, cukru pudru, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Babeczki imbirowo-przyprawowe z lukrem serowym (biała mąka pełnoziarnista), Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista), oraz Płatki owsiane i przyprawione ciasteczka z rumem z rodzynkami z mąką pszenną.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Umieścić torebki herbaty we wrzącej wodzie w miarce; odstawić 5 minut.
Usuń torebki herbaty, wyciskając płyn do miarki. W razie potrzeby dodaj wystarczającą ilość wody do herbaty, aby zmierzyć 2/3 filiżanki. Środek 1/2 filiżanki herbaty na babeczki; rezerwy pozostałej herbaty do glazury.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę cynamonu, sól, imbir, kardamon i goździki; odstawić. W dużej misce, beat granulowany cukier i zmiękczone masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż puszyste. Ubić jajka i 1 łyżeczkę wanilii, aż będą gładkie i zmiksowane. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki na przemian z 1/2 filiżanki herbaty, aż będzie gładka. Napełnij kubki muffin do połowy pełne.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 5 minut.
Wyjąć z patelni; umieścić na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać cukier puder, szczypta cynamonu, roztopione masło, 1/4 łyżeczki wanilii i tyle pozostałej herbaty, aż gładka i pożądanej konsystencji mżawka.