Glazura Zaatar

Glazura Zaatar
Zaatar Glaze może być tylko marynata szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz majeranek, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fresh Zaatar Rub, Słomki Zaatar, oraz Zaatar Dip jogurtowy i warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz wszystkie składniki z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
* Kup tę tartę, zmieloną suszoną jagodę w alejce przypraw dobrze zaopatrzonych supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn