Glazura masło Jabłko cytrusowe dla krewetek
Glazura z masła cytrusowego dla krewetek wymaga około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 8 i kosztuje 2,53 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musselman' s ® masło jabłkowe, krewetki, koncentrat soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące krewetki z cytrusową glazurą, Pieczone masło jabłkowe pączki Kardamonowe z brązową polewą maślaną, oraz Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać masło jabłkowe, koncentrat i sok z limonki.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połóż krewetki na lekko naoliwionej blasze do pieczenia.
Niech krewetki gotować przez 3 do 5 minut lub do lekko nieprzezroczyste.
Flip, szczotkować obficie z glazury, i gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, inny 3 do 5 protokół.
Przed podaniem posmaruj większą ilością glazury.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.