Glazura Cytrusowa

Glazura Cytrusowa
Glazura cytrusowa wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 3463 kalorii, 44g białka, oraz 154g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól koszerną, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową, Dorsz z cytrusową glazurą Chili, oraz Przegrzebki z cytrusową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj cukier puder, skórkę, sok i sól do średniej miski i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Natychmiast skropić całkowicie schłodzone ciasto lub przechowywać glazurę w lodówce w szczelnym pojemniku przez okres do 2 dni. Dobrze wymieszać przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Ułóż stojak na środku piekarnika i podgrzej do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Nałóż 10-calową aluminiową patelnię lub 2 (9 na 5 cali) Patelnie bochenkowe z 1 łyżką masła i pyłu z 2 łyżkami mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
5
Połącz pozostałe 12 uncji masła i cukru w misce miksera Stoiska i śmietany przez 6 minut na średniej prędkości, za pomocą mocowania wiosła. Zatrzymaj się raz, aby zeskrobać boki miski za pomocą szpatułki. Gdy mikser pracuje z najniższą prędkością, dodaj jajka, po jednym na raz, upewniając się, że każde jajko jest w pełni włączone przed dodaniem następnego. Ponownie zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki miski. Zajmie to około 1,5 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj wanilię i sól i pokonać na średniej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Mikserem na najniższej prędkości dodajemy mąkę w 3 ratach, na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc na mące, upewniając się, że każda porcja jest w pełni włączona przed dodaniem następnej. Po ostatecznym dodaniu, beat ciasto przez 30 sekund na średniej prędkości, aż prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Miarka ciasto do przygotowanej patelni (y), dzieląc równomiernie, jeśli używasz 2 patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Piec przez 1 godzinę w patelni rurowej lub 40 minut w patelniach bochenkowych, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 210 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Skorupa będzie złotobrązowa i sprężysta po naciśnięciu, ale pęknięcie wokół środka będzie wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyjąć ciasto z piekarnika do regału chłodzącego na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć ciasto z patelni i ostudzić na stojaku. Przechowuj ciasto na stojaku przykrytym ręcznikiem do herbaty do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn