Zdrowe I Pyszne: Curry Kumquat Chutney

Zdrowe I Pyszne: Curry Kumquat Chutney
Zdrowe i pyszne: curry Kumquat Chutney może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrystalizowany imbir, curry, kumkwaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowe i pyszne: curry wieprzowe z jabłkami, Zdrowe i smaczne: Curry zupa kalafiorowa z miodem, oraz Zdrowe i pyszne: curry słodkie ziemniaki i brązowy ryż zupa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na średnim ogniu połącz cukier, ocet, imbir, żurawinę, curry i 1 szklankę kumkwatów. Gotować 10 lub 11 minut, lub aż cała mieszanina jest zredukowana do około 1 szklanki, mieszając od czasu do czasu. Nie martw się, jeśli nadal jest trochę cienki po 6 lub 7 minutach; zmniejszy się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
KumkwatKumkwat
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać mieszaninę do małej szklanej miski lub dużej szklanej miarki. Przechowywać w lodówce aż do całkowitego ostygnięcia. Wymieszać kolendrę i pozostałe 1/3 szklanki kumkwatów. Sól i pieprz do smaku. Przechowywać w lodówce kolejną godzinę. Łyżka na wybranym mięsie lub po prostu jeść prosto z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
KumkwatKumkwat
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn