Gingersnap-i-gruszka Crumble może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz lody v anillan, połówki gruszek w ciężkim syropie, gingersnaps i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeżyna i truskawka chrupiące z Gingersnap Crumble na Dzień Ojca, Tarta Lodowa Gingersnap Crumble z grubym sosem ananasowym, oraz Lemon Curd & Honey Ice Cream With Gingersnap Cookie Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż stojak w górnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko posmaruj masłem 8-by-8-by-2-calową patelnię do pieczenia. W dużej misce delikatnie wymieszaj gruszki z sokiem z cytryny, cynamonem i 1 łyżką. mąka, aż gruszki są dobrze pokryte. Ułóż ściętą stronę w dół w przygotowanej patelni.
Ciasteczka Gingersnap świetnie komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.