Gingered Pumpkin Crumble
Ten przepis służy 15. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz krystalizuje imbir, orzechy włoskie, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gingered Berry Crumble, Gingered Apricot-Apple Crumble, oraz Piernik Morwowo-pomarańczowy Crumble z orzechowym Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, pokonać wszystkie składniki do napełniania, aż będzie gładka.
W średniej misce, wymieszać krystalizowanego imbiru, mix ciasto, orzechy włoskie i masło, aż dobrze wymieszane.
Posypać równomiernie nadzieniem.
Piec 40 do 50 minut lub do góry jest złoty kolor. Schłodzić co najmniej 30 minut przed podaniem.
Aby służyć, pokroić w kwadraty; umieścić na poszczególnych talerzach deserowych. Każdą porcję udekorować bitą śmietaną. W razie potrzeby posypać dodatkowym posiekanym krystalizowanym imbirem. Przechowywać w lodówce.