Gingerdoodles
Gingerdoodles to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier granulowany, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gingerdoodles, Gingerdoodles Cookie, oraz Melasa miękka i do żucia Gingerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. blachy do pieczenia linii z pergaminem; odstawić.Masło i cukier ubić mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać jajka i wanilię i ubić tylko do incorporated.In w osobnej misce wymieszaj mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, cynamon, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i mieszać aż do wymieszania. Podziel ciasto na pół; umieść w osobnych miseczkach.
Dodaj melasę do jednej miski ciasta i mieszaj, aż zostanie zmieszana.
Połączyć 1/4 szklanki mąki, imbir i goździki i dodać do ciasta melasy, mieszając, aż dobrze wymieszane
Przekręć 3/4-calowe kawałki każdego ciasta razem; zwiń w około 1 1/4-calowe kulki, tworząc marmurkowy efekt.
Umieścić, 2 cale od siebie, na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec 8-10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 2 minut na blasze do pieczenia; przenieść do regału chłodzącego.