Ginger Veggie Stir-Fry
Imbir Veggie Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 139 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, korzeń imbiru, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Ginger Veggie Stir-Fry, oraz Ginger Veggie Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce zmiksuj skrobię kukurydzianą, czosnek, 1 łyżeczkę imbiru i 2 łyżki oleju roślinnego, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Wymieszać brokuły, groszek śnieżny, marchew, i zielona fasola, podrzucając lekko płaszcz.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni lub wok na średnim ogniu. Gotować warzywa w oleju przez 2 minuty, stale mieszając, aby zapobiec spaleniu. Wymieszać z sosem sojowym i wodą.
Wymieszaj cebulę, sól i pozostałą 1 łyżeczkę imbiru. Gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nadal chrupiące.