Ginger Slushy z wódką
Imbir z wódką może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 298 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.25 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę, sok z limonki, lód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mango Ginger Vodka Cocktail, Koktajl imbirowo-żurawinowy (mrożony Vodkan lub Gin), oraz Penne Alla Vodka (Wódka Krem Makaron) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim rondlu zagotować cukier, 1 szklankę wody i imbir i gotować, aż cukier się rozpuści.
Przenieść do szklanej miski lub miarki, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny i do 24 godzin.
Wlej sok, skórkę, 1/4 szklanki syropu cukrowego imbirowego, Likier imbirowy i wódkę do blendera i zmiksuj do połączenia. Smak słodyczy, dodając więcej syropu cukrowego w razie potrzeby.
Dodaj kilka szklanek lodu i zmiksuj, aż będzie sypki, dodając więcej lodu w razie potrzeby.