Ginger Sand Dollar
Ginger Sand Dollar to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 156. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka slivered migdały, cukier turbinado, vanillan extract, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki Sand Dollar, Kurczak na parze z piaskowym imbirem w proszku, oraz Kubki Z Piaskiem.
Instrukcje
Beat masło i 2 szklanki cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub aż kremowy.
Dodaj jajka, 1 na raz, ubijając do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Wymieszać wanilią. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny masła, bicie dobrze z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać imbir do ciasta.
Posypać cukrem papier woskowy. Uformuj ciasto na 2 (6 1/2 cala) kłody cukru; zwiń kłody w cukrze. Owinąć każdy dziennik w papier woskowy i schłodzić 4 godziny. (W razie potrzeby zamrozić ciasto w plastikowych torebkach do zamrażarki do 1 miesiąca. Rozmrozić 10 minut przed krojeniem.)
Pokroić dzienniki w plasterki, posypać każdy z cukrem, i zorganizować 5 slivered migdały w wzór gwiazdy przypominają dolary piasku.
Piec, w partiach, w 350 przez 10 do 12 minut lub aż krawędzie będą złote.
Ostudzić na patelniach 2 minuty.
Przenieś pliki cookie do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.