Gin Slush

Gin Slush
Gin Slush to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 131 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 236 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, koncentrat lemoniady, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tea Slush, Bourbon Slush, oraz Bourbon Slush.

Instrukcje

1
W rondlu połącz wodę z cukrem. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Wymieszać koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady i gin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
GinGin
4
Wlać do plastikowego pojemnika i zamrozić na noc.
5
Aby służyć, miarka 1/2 szklanki slush do szklanki i top z sodą cytrynowo-limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
WapnoWapno
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn