Gin Slush
Gin Slush to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 131 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 236 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, koncentrat lemoniady, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tea Slush, Bourbon Slush, oraz Bourbon Slush.
Instrukcje
W rondlu połącz wodę z cukrem. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Wymieszać koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady i gin.
Wlać do plastikowego pojemnika i zamrozić na noc.
Aby służyć, miarka 1/2 szklanki slush do szklanki i top z sodą cytrynowo-limonkową.