Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem

Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem
Need a napój bezmleczny? Gilbert Ganache-smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukier bananowy i karmelizowany banan może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 782 kalorie, 3G białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, czekolada, śmietanka sojowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z lukrem Ganache, Pieczone babeczki bananowe z lukrem z masłem orzechowym Ganache, oraz Babeczki miodowo-bananowe z ganache Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowa patelnia cupcake z 12 wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Do średniej miski przesiać cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Odstaw miskę na bok. W małej misce, ubić razem wody seltzer, Kawa, Olej, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać mokre składniki do suchych składników i ubijać, aż tylko włączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodać ocet i włączyć. Nie należy nadmiernie mieszać ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Wypełnij wkładki cupcake 3/4 pełne i piec, aż wykałaczka włożona do każdej cupcake wychodzi czysty, 19 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Podgrzać śmietankę sojową w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż do gotowania na parze. Nie gotować. W osobnej misce wlać gorący śmietankę na czekoladę i odstawić na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Sojowaśmietanka Sojowa
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubić śmietankę sojową i czekoladę, aż czekolada się stopi i 2 składniki są całkowicie połączone. Ganache powinien być gruby, ale nadal wylewany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Sojowaśmietanka Sojowa
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Na lukier: w misce miksera stojącego, ubić skracanie, margarynę i związek bananowy. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane. Na małej prędkości, powoli dodawać cukier trochę na raz. Po dodaniu cukru wymieszaj na średniej prędkości, aż wszystkie składniki połączą się i lukier będzie puszysty, około 2 minut. Wrzuć cały banan do lukru i pozostaw do wymieszania przez dodatkowe 2 minuty lub do momentu, gdy banan zostanie zmiksowany. Przy niskiej prędkości dodawaj mleko sojowe, aż do włączenia, trochę na raz, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
SoymilkSoymilk
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieścić lukier w torbie ciasta i odciąć 1/2 cala od końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
W małym rondlu roztopić brązowy cukier i margarynę na średnim ogniu. Gdy kryształy cukru całkowicie rozpuszczą się w roztopionej margarynie, dodaj rum i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać pokrojone banany i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
7
Niech dojdzie do wrzenia i zagęścić do pożądanej konsystencji.
8
Wyjąć z ognia i ostudzić.
9
Aby złożyć: zanurz wierzchołki każdej babeczki w ganache, aby cała góra babeczki była przykryta. Odstawić na 10 minut, aby ganache ułożył się na babeczce. Na każdej babeczce wyłożyć lukier bananowy i udekorować wierzch 2 plastrami karmelizowanych bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn