Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem

Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem
Need a napój bezmleczny? Gilbert Ganache-smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukier bananowy i karmelizowany banan może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 782 kalorie, 3G białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, czekolada, śmietanka sojowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z lukrem Ganache, Pieczone babeczki bananowe z lukrem z masłem orzechowym Ganache, oraz Babeczki miodowo-bananowe z ganache Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowa patelnia cupcake z 12 wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Do średniej miski przesiać cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Odstaw miskę na bok. W małej misce, ubić razem wody seltzer, Kawa, Olej, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mokre składniki do suchych składników i ubijać, aż tylko włączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać ocet i włączyć. Nie należy nadmiernie mieszać ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5
Wypełnij wkładki cupcake 3/4 pełne i piec, aż wykałaczka włożona do każdej cupcake wychodzi czysty, 19 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Podgrzać śmietankę sojową w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż do gotowania na parze. Nie gotować. W osobnej misce wlać gorący śmietankę na czekoladę i odstawić na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Sojowaśmietanka Sojowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić śmietankę sojową i czekoladę, aż czekolada się stopi i 2 składniki są całkowicie połączone. Ganache powinien być gruby, ale nadal wylewany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Sojowaśmietanka Sojowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Na lukier: w misce miksera stojącego, ubić skracanie, margarynę i związek bananowy. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane. Na małej prędkości, powoli dodawać cukier trochę na raz. Po dodaniu cukru wymieszaj na średniej prędkości, aż wszystkie składniki połączą się i lukier będzie puszysty, około 2 minut. Wrzuć cały banan do lukru i pozostaw do wymieszania przez dodatkowe 2 minuty lub do momentu, gdy banan zostanie zmiksowany. Przy niskiej prędkości dodawaj mleko sojowe, aż do włączenia, trochę na raz, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
SoymilkSoymilk
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieścić lukier w torbie ciasta i odciąć 1/2 cala od końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
W małym rondlu roztopić brązowy cukier i margarynę na średnim ogniu. Gdy kryształy cukru całkowicie rozpuszczą się w roztopionej margarynie, dodaj rum i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać pokrojone banany i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
7
Niech dojdzie do wrzenia i zagęścić do pożądanej konsystencji.
8
Wyjąć z ognia i ostudzić.
9
Aby złożyć: zanurz wierzchołki każdej babeczki w ganache, aby cała góra babeczki była przykryta. Odstawić na 10 minut, aby ganache ułożył się na babeczce. Na każdej babeczce wyłożyć lukier bananowy i udekorować wierzch 2 plastrami karmelizowanych bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1dojrzały banandojrzały banan1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreozwiązek bananowyzwiązek bananowy2dojrzałe banany, pokrojone w plastry 1/4 caladojrzałe banany, pokrojone w plastry 1/4 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakiet Milk Dudspakiet Milk Duds227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedobrej jakości czekoladadobrej jakości czekolada791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakaokakao591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawa parzona mocna, chłodzonakawa parzona mocna, chłodzona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O11 łyżka suszonego oreganomiód cytrusowymiód cytrusowy0Batoniki toffi Heathsól drobnasól drobna1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda seltzerwoda seltzer113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeśmietanka sojowa (zalecane: jedwab)śmietanka sojowa (zalecane: jedwab)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowemleko sojowe2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski11 łyżka suszonego oreganonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski11 łyżka suszonego oreganonie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)128opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgenie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgenie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/4 funta woskowych ziemniaków pokrojonych w kostkę o wymiarach 1/4 cala1/4 funta woskowych ziemniaków pokrojonych w kostkę o wymiarach 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn