Gil ' s Brioche French Toast

Gil ' s Brioche French Toast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj francuskich tostów Brioche Gila. Ten przepis służy 4. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 896 kalorii, 23G białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka brioche chleb, jajka, truskawki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grzanki Francuskie Z Gofrem Brioche, Balthazar Brioche French Toast, oraz Tosty Francuskie Cynamonowe Brioche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść metalową miskę i Miksery z miksera elektrycznego do zamrażarki, aby schłodzić. Trim koniec skorupy z brioche chleba, i pokroić bochenek na pół; cut każdej połowie na pół ponownie (4 kawałki), i wyciąć co kwartał na pół do całkowitej 8 sztuk brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
W rondlu na średnim ogniu umieścić 2 szklanki truskawek i wodę; przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu. Delikatnie paruj jagody, aż uwolnią sok, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ubij 1 szklankę ciężkiej śmietany, ekstraktu waniliowego i cukru cukierniczego wraz z mikserem elektrycznym w schłodzonej metalowej misce z schłodzonymi ubijakami, aż krem uformuje miękkie szczyty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ubić jajka i pozostałą 1 szklankę śmietany razem w dużej misce, i umieścić kawałki chleba w mieszaninie, łyżki śmietany na chleb do pokrycia. Odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż pachnące, i położyć powlekane kawałki brioche na patelni. Gotować, aż francuskie tosty jest złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Aby służyć, umieścić 2 kawałki tostów francuskich na talerzu, nakładając się lekko. Chochla gotowane truskawki i ich sok na francuskie tosty, a na wierzch obfite dolać bitą śmietaną. Śmietanę polać kilkoma świeżymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn