Gigantyczne Nadziewane Muszle Makaronu

Gigantyczne Nadziewane Muszle Makaronu
Gigantyczne nadziewane muszle makaronu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 305 kalorii, 16G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za $2.01 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, pieczarek, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. 204 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 94%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Nadziewane Gigantyczne Muszle, Nadziewane Gigantyczne Muszle Morskie Lub Manicotti, oraz Nadziewane Muszle Makaronu.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj muszle makaronu we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż będą ugotowane, ale twarde do ugryzienia, około 8 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj grzyby i czosnek w gorącym oleju, aż grzyby będą miękkie, około 7 minut. Do mieszanki grzybowej wymieszać szpinak i tymianek; doprawić solą i pieprzem. Gotuj i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdejmij patelnię z ognia i spuść nadmiar płynu; przenieś odsączoną mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszaj ser ricotta, 3/4 szklanki sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu z mieszanką szpinaku; ponownie dopraw solą i pieprzem i nadziewaj do skorupek makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser RicottaSer Ricotta
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
SzpinakSzpinak
6
Ułóż nadziewane muszle w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Skorupki polać sosem makaronowym; na wierzch 1/4 szklanki sera mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, a skorupki będą gorące, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn