Giant Ganache-Topped Whoopie Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Giant Ganache-Topped Whoopie Pie. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 533 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier puder, śmietanę do ubijania, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Whoopie z nadzieniem miętowym i czekoladowym Ganache, Ganache Topped Brownie Bites, oraz Ganache-Topped Brownie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray DNA i boki dwóch 8-calowe okrągłe patelnie ciasto z pieczenia sprayu z mąką. W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 14 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce, beat napełniania składników z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
Rozłóż nadzienie na ciasto, rozprzestrzeniając się nieco na krawędzi. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na małym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie zagotuje się.
Wyjąć z ognia; wymieszać czekoladę, aż się rozpuści. Fajne około 10 minut.
Wlać ganache na wierzchu ciasta; rozprowadzić łopatką tak, że po prostu zaczyna płynąć przez krawędź ciasta. Przechowywać luźno przykryte.