Gepardy Pokryte Czekoladą
Chocolate Covered Cheetos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brokuły z gepardami, Chrupiący Pieczony kurczak-danie, które sprawiło, że Pan Wspaniały odłożył Gepardy, oraz Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Otwórz torebki chipsów i umieść je w misce lub na talerzu, aby były łatwo dostępne, gdy będziesz gotowy do zanurzenia. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i ustawić z boku.
W podwójnym kotle roztopić kęsy czekoladowe na małym ogniu, aż stopią się, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu.
Po stopieniu usuń z ognia.
Używając rąk, zanurz chipsy w roztopionej czekoladzie tak, aby ok. 3/4 chipsa była przykryta (część, którą trzymasz ręką, pozostanie niepowlekana). Stuknij w bok patelni, aby nadmiar czekolady kapał.
Umieścić na przygotowanym arkuszu wyłożonym pergaminem. Powtórz z pozostałymi żetonami.
Niech czekolada powlekane wióry ustawić na około dwie godziny. Jeśli chcesz, aby były słodkie, dodaj posypkę.