Geoduck Papaya Ceviche
Przepis Geoduck Papaya Ceviche może zaspokoić twoje pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 50 minut. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 50 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka cebuli, geoducka, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 42%. Podobne przepisy obejmują Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (ceviche z krewetkami kokosowymi), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) z Ceviche: Kuchnia Peruwiańska.
Instrukcje
Połącz cebulę, papaję i sok z limonki w średniej misce i delikatnie dobrze wymieszaj.
Dodaj Geoduck, kolendrę, jalapeno i dobrze wymieszaj.
Wstaw do lodówki na 30 minut.
Tuż przed podaniem Wrzuć sałatkę mesclun z olejem i dopraw solą i pieprzem.
Umieść porcję sałatki mesclun na środku każdego talerza, a następnie posyp porcją ceviche i podawaj.