Gefilte Fish Loaf z kremem Buraczano-chrzanowym

Gefilte Fish Loaf z kremem Buraczano-chrzanowym
Gefilte Fish Loaf z kremem Buraczano-chrzanowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 95 porcji z 16 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 36 minut. Mieszanka buraków, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Gefilte ryba ze świeżym buraczanym chrzanem, Wędzona Sieja Gefilte ryba z majonezem chrzanowym, oraz Wędzona Sieja Gefilte ryba w sosie cytrynowo-chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko płaszcz an8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-calowy bochenek patelni z gotowania nonstick spray.In patelnię smażyć na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Dodać marchew i Por i gotować, mieszając, aż zmiękną, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Wyjąć z ognia i ostudzić na 10 minutes.In miskę miksera elektrycznego wyposażonego w płaski trzepak, połączyć jajka i posiłek Maca i ubić na średniej prędkości przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać bulion, rybę, mieszaninę marchew-por, sól, biały pieprz i cukier i ubijać, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i wygładzić górę łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Skrop sok z limonki na wierzchu i posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
7
Piec, aż Drewniany szaszłyk włożony do środka bochenka wyjdzie czysty, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Niech ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przykryć patelnię folią aluminiową i przechowywać w lodówce na noc.Tymczasem, w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, połączyć śmietanę chrzanową i buraki i proces aż do puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść do małej miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Odwróć bochenek na talerz i podnieś patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Udekorować plasterkami cytryny i natką pietruszki i dodać do kremu buraczano-chrzanowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
11
Pokroić w plasterki i podawać.
12
Służy od 8 do 10.Wskazówka: Bochenek można zrobić 2 dni wcześniej, przykryć i schłodzić.Diane Rossen Worthington, Author, Seriously Simple (Chronicle Books, 2002).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 36 m.
Porcje95
Ocena Zdrowia6
Magazyn