Gazpacho jagodowe mieszane z bazylią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj mieszanego gazpacho z bazylią. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udać się do sklepu i odebrać sok z cytryny, jagody ; Jeśli za pomocą truskawki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry, Arbuz Berry Gazpacho, oraz Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników i bazylii sprig ina średnio żaroodporna miska; wrzucić do herbu. Pokrowiec z folią.
Umieścić na dużym rondlu gotującej się wody; gotować przez 10 minut.
Ostudzić przez 15 minut. Schłodzić do ostygnięcia, około 4 godzin. DO AHEAD: Berry gazpachoże być wykonane 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Owoce i soki podzielić między miseczki; skropić olejem, udekorować liśćmi bazylii i papryką, a na wierzch polać gałką lodów.