Garnki z dorsza z koprem biszkoptowe

Garnki z dorsza z koprem biszkoptowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Potpies z dorsza z koprem biszkoptowym. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 518 kalorii, 32G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz por, sól, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biszkoptowe zapiekanki z kurczaka, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Por umyć w misce z wodą, następnie wyjąć i dobrze osuszyć. Gotować por, marchew i seler na maśle w 2-do 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając często, do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać z mlekiem, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić sos do wrzenia, mieszając, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 protokół. (Sos będzie gęsty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
SólSól
3
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce. Zmiksować w kostkach masła opuszkami palców lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Mieszaj widelcem mleko i koperek, aż mieszanina się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
KoperKoper
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ciasto wyłożyć na kulkę, następnie wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 2 lub 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Rozwałkować mąką wałek do ciasta na 8-calowy kwadrat (1/2 cala grubości), a następnie wyciąć 4 ciastka za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
1
Posypać dorsza pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Sos na wolnym ogniu wymieszać z rybą, a następnie podzielić na ramekiny. Każdy ramekin ułożyć biszkoptem, a następnie posmarować roztopionym masłem. Ułóż ramekiny w płytkiej patelni do pieczenia i piecz, aż sos będzie bulgotał i ciastka będą złote, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
PieprzPieprz
SOSSOS
RybyRyby
SólSól
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
* Dostępne w sklepie Bridge (800-274-3435).
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn