Garnek Z Owocami Morza
Garnek z owocami morza to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Na 10,83 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, olej roślinny, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa).
Instrukcje
Małże namoczyć w misce z zimną wodą, pozostawić na około 5 minut podczas krojenia ryby, następnie wyrzucić otwarte lub popękane małże i odcedzić resztę.
Pokrój rybę w plastry, a także pokrój kałamarnicę w pierścienie o tej samej szerokości.
Roztopić masło i olej w dużym garnku lub patelni z pokrywką, a następnie na dużym ogniu wrzucić ryby i kalmary i mieszać je wokół, aż zaczną się nieprzezroczyste.
Dodać małże i białe wino, i zacisnąć na pokrywce, potrząsając garnek na ogniu, i niech gotować przez około 3 protokół.
Podnieś pokrywkę, unikając pary i wlej sherry. Przykryć ponownie i pozostawić na kolejne 3 minuty lub tak, potrząsając się od czasu do czasu.
Owoce morza podawaj w garnku, posypując posiekanym szczypiorkiem, jeśli chcesz.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;