Garlicky Sauteed Swiss Chard
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Garlicky smażone szwajcarski Chard spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz plusk ocet winny, sól koszerna, pieprz płatki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szwajcarska Sałatka z Chard z jogurtem Garlicky, Bucatini z Chardą Szwajcarską i bułką tartą Garlicky, oraz Makaron Garlicky z boczkiem szwajcarskim i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodać olej do dużej patelni saute z czosnkiem i płatkami czerwonej papryki. Gotować na średnim ogniu, aż czosnek zmieni kolor na złoty.
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Dodać posiekane żeberka szwajcarski chard i saute do miękkości, o 4 protokół.
Dodać liście boczniaka szwajcarskiego i doprawić solą, do smaku. Gotować, aż liście zwiędną. Wymieszać z odrobiną czerwonego octu winnego.